De diensten van Opvius

Opvius. Zorgt voor de juiste M/V op de juiste plek

Opvius is er altijd en overal. Als het goed gaat, als verzuim op de loer ligt en als medewerkers daadwerkelijk ziek worden en uitvallen. Voor al die situaties biedt Opvius HR-diensten die net even verder gaan. Van loopbaancoaching, 2e spoortrajecten, outplacement en psychologisch onderzoek, tot en met het aanvragen van loonkostenvoordelen, bezwaar- en beroepsprocedures, detachering en interim-management.

Van pijn naar fijn

Opvius werkt van pijn naar fijn. En het bijzondere is dat veel werknemers en werkgevers de pijn vaak nog niet voelen die al wel aanwezig is. Door vroegtijdig te signaleren, te begeleiden en bij te sturen, kunnen we ervoor zorgen dat mensen weer volledig tot hun recht komen, ook als ze dreigen vast te lopen, ziek worden of arbeidsongeschikt. In die gevallen richt onze dienstverlening zich op het beperken van verzuim en de nadelige gevolgen daarvan. 

Opvius verwoordt wat onbespreekbaar lijkt

Opvius gaat een open dialoog aan met medewerkers en management en gaat samen met hen op zoek naar wat goed gaat en wat nog beter kan. We benoemen pijnpunten en signaleren mogelijke functioneringsproblemen. Om vervolgens met oplossingen te komen die zorgen voor de juiste M/V op de juiste plek. Binnen jouw onderneming of erbuiten.

Zullen we afspreken?

Meer werkgeluk begint bij een goed gesprek. Bij jou op kantoor of bij ons. Zullen we afspreken? We vertellen je graag meer over onze kijk op duurzame arbeidsmobiliteit. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Dat vinden wij wel zo vanzelfsprekend.

Plan een afspraak

Vertel ons meer

Vul je gegevens in en vertel kort waarover je met ons in gesprek wilt. Vermeld ook hoe we het beste contact met je op kunnen nemen. Hopelijk tot spoedig ziens!

Plan een afspraak

Vertel ons meer

Vul je gegevens in en vertel kort waarover je met ons in gesprek wilt. Vermeld ook hoe we het beste contact met je op kunnen nemen. Hopelijk tot spoedig ziens!

opvius-logo

Opvius maakt werk van werkgeluk.
Preventief, proactief en effectief.
Dat vinden wij heel vanzelfsprekend.

Contact

Verlengde Velmolen 32
5406 NT  Uden
Nederland

Blijf op de hoogte..