2e spoortraject Opvius Arbeidsintergratie
Over ons

Opvius. Heel vanzelfsprekend

Opvius is de naam. Omdat wat wij doen voor ons heel vanzelfsprekend is. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsmobiliteit en houden medewerkers in beweging door hen in hun kracht te zetten en hun werkgeluk centraal te stellen. Daarbij verliezen we organisatiebelangen nooit uit het oog. Met een koffer vol innovatieve HR-oplossingen zorgen wij voor duurzame arbeidsmobiliteit bij jouw werknemers en succes voor je onderneming.

Opvius 2e spoortraject, loonsancties, UWV

Opvius maakt werk van werkgeluk

Opvius ervaart elke dag dat medewerkers die in hun kracht staan, een passende werkplek hebben én goed in hun vel zitten, meer werkgeluk ervaren en daardoor enthousiaster, meer betrokken en productiever zijn. Daarbij toont onderzoek aan dat werkgeluk leidt tot minder ziekteverzuim, minder verloop en minder burn-outs en daarmee lagere kosten voor de organisatie/ondernemer.

Profit, powered by people

Opvius bundelt de krachten van ervaren HR-professionals met elk hun eigen specialisme. Wat ons bindt is onze gedeelde passie voor de P (Personeel) en de O (Organisatie). We zien de mens nooit los van de organisatie waarin hij of zij werkzaam is. Dat vertalen we naar een totaalpakket aan HR- diensten waarmee we zowel het individu, teams als complete organisaties laten groeien en excelleren. Profit, powered bij people; voor Opvius is dat niet meer dan vanzelfsprekend.

We doen het samen met onze partners

De Netwerkpartners van Opvius

Talentontwikkeling en passend werk in een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.

Samen bouwen aan een mensgericht ecosysteem voor werkgevers en werknemers.

Zekerheyd

Laat nooit geld liggen. Bereken uw loonkostenvoordelen in 3 stappen.

Met een goed gesprek van begrip naar groei voor ondernemers en leidinggevenden

De ervaren specialist(en) op het gebied van bezwaar- en beroepsprocedures binnen de sociale verzekeringswetgeving.

Opleider voor de groei en ontwikkeling van mensen, kwaliteiten en talenten.

De beste combinatie van arbeidsdeskundig specialisme, UWV-hulp- en Spoor 2.

Zullen we afspreken?

Meer werkgeluk begint bij een goed gesprek. Bij jou op kantoor of bij ons. Zullen we afspreken? We vertellen je graag meer over onze kijk op duurzame arbeidsmobiliteit. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Dat vinden wij wel zo vanzelfsprekend.

Plan een afspraak

Vertel ons meer

Vul je gegevens in en vertel kort waarover je met ons in gesprek wilt. Vermeld ook hoe we het beste contact met je op kunnen nemen. Hopelijk tot spoedig ziens!

Plan een afspraak

Vertel ons meer

Vul je gegevens in en vertel kort waarover je met ons in gesprek wilt. Vermeld ook hoe we het beste contact met je op kunnen nemen. Hopelijk tot spoedig ziens!

opvius-logo

Opvius maakt werk van werkgeluk.
Preventief, proactief en effectief.
Dat vinden wij heel vanzelfsprekend.

Contact

Verlengde Velmolen 32
5406 NT  Uden
Nederland

Blijf op de hoogte..